,

ACTIVE by Charlotte

 

Så er den her, cremeserien til alle os der elsker at dyrke sport!

Cremeserien indeholder pt. fire forskellige produkter

 • Runners Powderlogo
 • Please Go Away Pain
 • Take Care Spray
 • Biker’s Cream Care

Men bare rolig! Der er flere gode produkter på vej, tjek evt. http://activebycharlotte.com

Jeg vil give jer min ærlige mening om disse fire produkter.

 

Runners PowderRunners Powder

Runners Powder er til alle der døjer med vabler i forbindelse med løb, cykling og lignende. Det er helt simpelt, kom Runners Powder i dine sko og strømper. Du undgår herved vabler og “klamme” fødder”. Runners Powder hjælper dine fødder med at forblive tørre og behagelige, selv under en Ironman eller mange timers sport.

 • Uden parabener
 • Uden parfume
 • Astma-Allergi Danmark certificeret

Min mening

Jeg var meget skeptisk angående dette produkt, men helt ærligt? Jeg er helt vildt begejstret. Selvom at jeg ikke døjer med vabler, så kunne jeg stadig mærke en kæmpe forskel under varme løbeture. Mine fødder forblev tørre og behagelige, og ikke våde og klamme. Dette produkt er helt klart ALLE pengene værd.

 

 

Please Go Away PainPlease go away Pain

Lille, smart og effektiv! Please Go Away Pain passer perfekt ned i lommen, sådan at du altid kan have et “mirakel middel” med når du træner eller konkurrerer hårdt. Please Go Away Pain giver en varm/kold lindring af ømme og trætte muskler.

 

 • Uden parabener
 • Uden parfume

 

 

Min mening

Jeg er normalt stor bruger af Aloe Vera Heat Lotion, men ikke mere! Please Go Away Pain er simpelthen bare bedre på flere områder. Jeg føler at den rammer mine ømme muskler mere præcist, den fylder stort set intet i lommen, og den fungerer som en deo stick, sådan at man ikke nødvendigvis behøver at få cremen på hænderne.

 

 

Take Care SprayTake Care Spray

Døjer du med friktionssår? Så er Take Care Spray helt sikkert noget for dig! Take Care Spray forebygger friktionssår over hele kroppen. Alle løbere kender det, tøjet skaver mellem lårene, under armene, på brystvorterne osv. Men med Take Care Spray, får du et produkt som kan forebygge alle dine problemer. Så hvad enten du er løber, cykelrytter, triatlet eller lignende, så er Take Care Spray helt sikkert noget for dig!

 • Uden parabener
 • Uden parfume
 • Astma-Allergi Danmark certificeret
 • Eco certificeret

Min mening

Jeg har siden min start som triatlet, døjet med hudløshed i nakken. Det er åbenbart meget normalt hos triatleter, da våddragten skaver i nakken ved orientering i Open Water. Men efter at jeg begyndte at bruge Take Care Spray, kunne jeg allerede efter første gang, undgå irritation og hudløshed.

 

 

Biker’s Cream CareBirkers Cream

Michelle Vesterby siger “Because I care about what I put between my legs”

Bikers Cream Care er til dig som elsker at cykle og gerne vil undgå ømhed og slidsår. Cremen er perfekt til lange cykel ture og svedige spinningstimer.

 

 • Uden parabener
 • Uden parfume
 • Astma-Allergi Danmark certificeret

Min mening

Bikers Cream Care er den perfekte buksefedt til cykling og triatlon. Jeg har før prøvet buksefedt som simpelthen bare ikke var “fede” nok, og som ikke kunne holde til sved. Bikers Cream Care er en fed og vand modstandig buksefedt, som tillader dig at cykle eller spinne i ét utal af timer, uden at få slidsår.

 

Min samlede mening om ACTIVE by Charlotte

Charlotte har lavet fire fantastiske produkter, som er perfekte for en triatlet, men som løber, cykelrytter eller lignende, kan du med stor fordel udvælge netop de produkter som passer til dig!