At løbe i den gode sags tjeneste

2016 er året hvor jeg kommer ud af min komfortzone. På løbefronten betyder det bl.a. at jeg får min debut som bjergløber og som ultraløber, ved samme lejlighed, nemlig K78 i schweiz til sommer. Det har jeg indtil videre skrevet tre indlæg om du kan finde på runningblogs.dk, og der kommer flere i rækken.

 

Det betyder også at jeg løber Berlin marathon, i år som velgørenhedsløber. Velgørenhed og langdistanceløb har i mange år været kædet sammen. Velgørende organisationer har gode erfaringer med at generere donationer igennem enthusiastiske løbere der gerne vil bidrage til velgørende formål samtidig med de får en stor løbeoplevelse. Jeg har en gang før prøvet at skabe bidrag til Kræftens bekæmpelse gennem min deltagelse i kbh marathon. Kræftens bekæmpelse er en sag der ligger mig nær da jeg som så mange andre har haft kræften tæt ind på livet gennem familie og omgangskreds.

 

SWQHsi

 

Til Berlin Marathon 2016 har jeg valgt at kæmpe for verdens børn. Uanset hvad man måtte mene om igangværende flygtningesituation, så kan vi alle blive enige om at de største og mest berørte ofre i alle verdens brandpunkter er de samme. Nemlig uskyldige børn. Børn der sulter, børn der har mistet deres primære omsorgspersoner, børn der har mistet håbet. Derfor har jeg valgt at løbe som ambassadør for World Vision. En organisation der netop fokuserer på verdens børn. Uanset nationalitet, hudfarve, religion.

untitled

Rent praktisk fungerer det at være velgørenhedsløber på den måde at man registrerer sin interesse, bliver kontaktet og bekræftet som en del af kampagnen. Så har man forpligtet sig til at skaffe et minimum donationsbeløb. Lykkedes målet ikke, kan man ikke deltage. Så enkelt er det. Så nu går den vilde jagt på donationer blandt venner, familie og bekendte. Og jeg glæder mig som en vanvittig til at løbe sammen med resten af Team World Vision til September, i Berlin Marathon 2016

 

Jeg har oprettet en separat facebook side til min kampagne. Den kan man finde her https://www.facebook.com/FundraisingBerlin2016/ Jeg vil løbende opdatere siden med kampagne relaterede begivenheder, og min træning generelt.

 

Du kan også selv være med til at støtte verdens børn. Du kan smide et bidrag på min kampagne, via dette link http://www.alvarum.com/mattiashansen

 

Alvarum er officiel velgørenhedspartner til Berlin Marathon 2016, og administrerer kampagner på vegne af flere velgørende organisationer. Alle bidrag går ubeskåret til World Vision.