Mød din blogger

På RunningBlogs går vi gerne i dialog. Bloggerne står klar til at svare på spørgsmål til dem eller deres indlæg – så skyd endelig løs.
Klik på billede eller navn for at få en beskrivelse af den enkelte blogger samt links til deres blogindlæg.

Om RunningBlogs

RunningBlogs er præcis hvad navnet siger – en samling spændende løbeblogs skrevet af løbeentusiaster fra hele landet med hver deres lidenskab og særpræg.
Bloggen opdateres løbende med nye indlæg fulde af tips og tricks, råd og vejledning, sjove ideer og masser af fede fortællinger.

<<Back

Profilbillede af Baby Steps

Om bloggeren Baby Steps

Løb er frihed. Følelsen af at kunne bevæge sig ubesværet, at være uafhængig af andre end dig selv. Det er en følelse af styrke og en motionsform, der gennem god grundtræning giver mulighed for alle mulige andre motionstyper. Jeg elsker stort set alt, der kan udføres i naturen sommer og vinter til vands, til lands, men dog ikke i luften. MEN for ni måneder siden blev jeg mor for første gang, og pludselig er der helt nye udfordringer forbundet med at komme i løbeskoene: Første udfordring er at komme af sted én gang! Næste udfordring er at komme af sted mere end én gang! Tredje udfordring er at komme af sted tredje gang. Jeg vil blogge om min vej frem mod mit mål: at få succes med en hverdag med både lille ny familie og løb