Når 24 timer i døgnet ikke er nok..

Kender I det, at når hjernen kan mere end kroppen? Oppe i hovedet kunne jeg løbe, cykle, svømme osv. hele tiden, men kroppen siger noget andet. Det hele skal passe sammen med mit fysiske arbejde som tømrer, lange arbejdsdage, osv.

Man presser kroppen til det yderste, og nogle gange må man simpelthen bare trække stikket og smide sig i sofaen. Det er netop hvad at jeg har valgt at gøre idag. Hver fredag arbejder jeg fra kl 7.00 til 12.00, og i dag havde jeg overarbejde, og var derfor først hjemme kl 14.00.

Min krop var fuldstændig drænet for energi! Hvorfor?

– Fordi at jeg ikke kan få nok af motion, og må lære det på den hårde måde. Hvilket også har resulteret i 3 ugers feber, influenza og lungebetændelse, men når at man ikke trækker stikket og får slappet af, så forsvinder sygdommen aldrig.

14361442_10209313966899342_2645275553193684560_o

AaRun Birthday RUN

De sidste par uger har stået på hård træning, halvmarathon efter halvmarathon, xTerra, svømning, mtb, osv. og denne uge er ikke en undtagelse
Onsdag skulle jeg deltage i AaRun Birthday RUN og løbe halvmarathon kl 19.00, og efterfølgende skulle Mark og jeg, pakke målportal, musik, lys, lyd osv. ned. Det blev en LANG dag og ALT for lidt søvn inden arbejde torsdag.

 


14375252_10209265887777602_14756034_o

KONXION MTB TOUR

Torsdag deltog jeg i KONXION MTB TOUR, på den “lange”

distance, som var 24 km i fuldstændig mørke. Lige efter arbejde fik jeg pakket min mountain bike i bilen og drog mod Støvring, hvor jeg skulle mødes med Alex inden at vi kørte videre til Comwell Sport Rebild. Løbet blev skudt igang kl 20.00, og efter en HÅRD men hyggelig tur i mørket med KONXION var vi tilbage til Comwell ca kl 22.00. Cyklen skulle lige pakkes i bilen igen og så skulle jeg igen tilbage til Nørresundby. Jeg fik hurtige pakket ud, gik i bad, fik noget aftensmad og så på hovedet i seng. Jeg skulle jo arbejde fredag.

 


Jamen.. Bare lige ét løb mere!

Ja, jeg ved det godt.. “Slap nu af, og få noget energi i kroppen igen”

“Men jeg har jo tilmeldt mig, så bliver jeg jo også nødt til at gennemføre” 

Så imorgen lørdag kl 10.00, hopper jeg atter i løbeskoene sammen med min trofaste løbemakker Tom. Vi skal nemlig løbe halvmarathon ved PELO Marathon nr.5, derefter var planen at jeg skulle en tur i Gigantium og støtte piraterne, når de banker Esbjerg Energy i Metal Cuppen, men Frederikkes morfar har 75 års fødselsdag. Så kl 17.00 skal vi være i Lønstrup til fødselsdag.

Men men men… Det må IKKE blive alt for sent, fordi at jeg skal også løbe søndag !

Søndag trækker Tom og jeg atter i løbeskoene igen. Vi skal nemlig løbe halvmarathon i Østerådalen, Aalborg. Både lørdag og søndag skal løbes i hygge tempo. Jeg sagde engang til tom

Alt over 1:30, er hyggetempo!

Så vi løber nok mellen 1:30 og 1:40 begge dage.

Så må det snart have en ende! Nej, fordi mandag kl 16.00 er der infomøde i Aalborg Triathlon klub, efterfulgt af en løbetur, hvilket jeg selvfølgelig ikke siger nej til.

 

Jeg håber at kunne få noget energi i kroppen i løbet af næste uge, inden at næste weekend skal gå med arbejde og halvmarathon.

Ét stor TAK til alle som støtter mig og hjælper når jeg piver!

 

677-vince-lombardi-quote-winners-never-quit-and-quitters-never-win